MK ENG
  1. Синергија на креативните идеи од северна и јужна Европа

    01.12.2016. | Tags:
    Синергија на креативните идеи од северна и јужна Европа

    Менаџерите и креативците на агенциите од Нордискиот регион кои се дел од I&F McCann Група во чии рамки работи и Меккен Скопје, го посетија седиштето на компанијата во Белград и разговараа за понатамошните планови за развој, заедничките проекти и разменуваа искуства.
    Read more...