MK ENG
 1. Мрдни со прст

  21.11.2016. | Tags:
  Мрдни со прст

  Во време кога најголемата активност за која ги користиме прстите е стискањето лајкови, за нашиот клиент Macedonia Support Initiative, изработивме кампања која треба сите да не размрда, ако ништо друго, барем со прстите да бидеме уште поактивни и да покажеме што е ок а што не.
  Read more...

 2. Microsoft Визија: Reloaded

  18.11.2016. | Tags:
  Microsoft Визија: Reloaded

  Новата, освежена и надополнета Microsoft Визија конференција, во организација на Меккен и Мајкрософт Македонија годинава се одржа на 16 и 17 ноември во хотел Мериот.
  Read more...