MK ENG
 1. COCA-COLA AKTИВНИ ЗОНИ

  23.06.2016. | Tags:
  COCA-COLA AKTИВНИ ЗОНИ

  Меккен Скопје заедно со Coca-Cola и Пивара Скопје неделава ја отвори првата aктивна зона во Македонија означувајќи го почетокот на долгорочниот проект „Coca-Cola активни зони“.
  Read more...

 2. COCA-COLA EURO HAPPINESS TRUCK 2016

  20.06.2016. | Tags:
  COCA-COLA EURO HAPPINESS TRUCK 2016

  Замисли топло лето, многу жега, а малку сенка. А сега замисли како одненадеж доаѓа бран освежување.
  Read more...

 3. ‘‘Поврзи ме со креативност‘‘

  07.06.2016. | Tags:
  ‘‘Поврзи ме со креативност‘‘

  ‘‘Поврзи ме со креативност‘‘ е мотото на овогодинешниот петти по ред Фестивал за креативни индустрии „Скопје креатива“ кој ќе се одржи од 9 до 11 јуни на Плаја Виста.
  Read more...