MK ENG
 1. Заедно со СКОПСКО создаваме нови сеќавања

  10.04.2016. | Tags:
  Заедно со СКОПСКО создаваме нови сеќавања

  Еј сите вие кои сте постојано во гужва, успорете малку, сигурно нешто убаво пропуштате... застанете малку и прочитајте го текстов, ќе ви ја раскажеме новата заедничка приказна на СКОПСКО и Меккен, ќе ја видите најновата реклама за култниот бренд дело на нашата агенција.
  Read more...

 2. Битолското чупе ве носи на патување!

  04.04.2016. | Tags:
  Битолското чупе ве носи на патување!

  Размислувајќи за најмалите и инспирирани од детската радост и возбуда, заедно со БиМилк и Битолското чупе ја започнавме најновата детска авантура: големата наградна игра на Битолското трајно млеко со 10 витамини низ која не води омилениот детски лик.
  Read more...