MK ENG
  1. Нов креативен бран во Скопје!

    24.07.2015. | Tags:
    Нов креативен бран во Скопје!

    Фестивалот за креативни индустрии ‘‘Скопје креатива‘‘ ќе се одржи од 16 до 20 септември на Плаја Виста. Комуникациски партнер на Фестивалот е нашата агенција, очекуваме супер почеток на годинешнава есенска креативна сезона.
    Read more...