MK ENG
  1. McCann Worldgroup најуспешна агенција во Европа и втора во светот по својата ефикасност

    09.04.2015. | Tags:
    McCann Worldgroup најуспешна агенција во Европа и втора во светот по својата ефикасност

    Според глобалниот Effie индекс на ефикасност, мрежата на агенции McCann Worldgroup е прогласена за најуспешна во Европа, втора во светот по својата ефикасност и најнаградувана мрежа на агенции во светот за 2014г.
    Read more...