MK ENG
 1. Глобални цели

  15.12.2015. | Tags:
  Глобални цели

  Заедно со ОН ја одбележивме 70-годишнината од нивното постоење и ги промовиравме 17те глобални цели.
  Read more...

 2. Побрзо Поправично Поефикасно

  10.11.2015. | Tags:
  Побрзо Поправично Поефикасно

  Со намера да ја подигнеме свесноста кај широката јавност заедно со УСАИД го претставивме новиот закон за кривична постапка и придобивките од истиот.
  Read more...

 3. Нов креативен бран во Скопје!

  24.07.2015. | Tags:
  Нов креативен бран во Скопје!

  Фестивалот за креативни индустрии ‘‘Скопје креатива‘‘ ќе се одржи од 16 до 20 септември на Плаја Виста. Комуникациски партнер на Фестивалот е нашата агенција, очекуваме супер почеток на годинешнава есенска креативна сезона.
  Read more...

 4. McCann Worldgroup најуспешна агенција во Европа и втора во светот по својата ефикасност

  09.04.2015. | Tags:
  McCann Worldgroup најуспешна агенција во Европа и втора во светот по својата ефикасност

  Според глобалниот Effie индекс на ефикасност, мрежата на агенции McCann Worldgroup е прогласена за најуспешна во Европа, втора во светот по својата ефикасност и најнаградувана мрежа на агенции во светот за 2014г.
  Read more...

 5. Идолите се меѓу нас

  30.03.2015. | Tags:
  Идолите се меѓу нас

  Во интервјуто за словенечкото списание “Маркетинг магазин”, основачот на I&F McCann Grupa, Срѓан Шапер,говори за својата музичка и уметничка кариера, за почетоците во светот на адвертајзингот, развојот на бизнисот и преговорите за интеграција со агенцијата McCann Загреб, луѓето со кои работи, како и за Белград како нов регионален бизнис “hub”.
  Read more...