MK ENG
 1. Пристигнаа резултатите од “Wave” - најголемото истражување на социјалните медиуми кое се спроведува во Македонија.

  23.12.2014. | Tags:
  Пристигнаа резултатите од “Wave” - најголемото истражување на социјалните медиуми кое се спроведува во Македонија.

  Трета година по ред, благодарејќи на УМ и Меккен Скопје Македонија е дел од глобалното истражување на социјалните медиуми “Wave 8” преку кое се добиваат вредни податоци за навиките, ставовите и размислувањата на корисниците на социјалните мрежи во Македонија.
  Read more...

 2. McCann вработува

  18.12.2014. | Tags:
  McCann вработува

  Да се биде дел од нашиот тим е предизвик и единствено искуство. Бараме амбициозни и мотивирани луѓе, со изразени комуникациски способности, подготвени за работа во динамично oкружување, тимски играчи, подготвени на предизвици.
  Read more...