MK ENG
  1. McCann Белград најуспешна агенција во регионот

    22.09.2014. | Tags:
    McCann Белград најуспешна агенција во регионот

    Агенцијата "McCann" Белград е прогласена за најдобра агенција во регионот на фестивалот на рекламни кампањи "BalCannes" кој се одржува во рамките на Викенд Медиа фестивалот во Ровињ."McCann" Белград е прогласена за агенција на годината врз основа на изборот на специјализираниот портал за огласување "Media Marketing" едногласно поддржан од страна на жирито на фестивалот "BalCannes"составено од претставници на специјализирани медиуми од Србија, Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина и Македонија.
    Read more...