MK ENG
  1. Анализа на Капитал

    16.05.2014. | Tags:
    Анализа на Капитал

    По неколкугодишен пад на огласувачкиот пазар, кој во периодот 2009-2012 буквално беше преполовен, првите неколку месеци од новата 2014 година даваат надеж дека годинава адвертајзинг пазарот конечно ќе живне. Светското фудбалско првенство е уште еден импулс плус компаниите годинава повеќе да го разврзат “кесето“ за рекламирање!
    Read more...