MK ENG
  1. Интервју со Владимир Димовски за Медиа Маркетинг

    01.04.2014. | Tags:
    Интервју со Владимир Димовски за Медиа Маркетинг

    Владимир Димовски: македонската рекламна сцена активно функционира нешто повеќе од две децении. Вистина е дека пазарот е сеуште мал, буџетите се мали, но ако го следиме развојниот тренд, најдобрите денови за македонскиот маркетинг се пред нас.
    Read more...