MK ENG
 1. Компанијата „McCann Grupa” го смени името во “I&F McCann Grupa”

  24.12.2013. | Tags:
  Компанијата „McCann Grupa” го смени името во “I&F McCann Grupa”

  “McCann Grupa”, еден од водечките комуникациски системи во Југоисточна Европа во иднина ќе работи под името “I&F McCann Grupa”. Со промената на името се истакнува континуитетот на агенцијата која е присутна на пазарот речиси две децении а денес успешно работи во целиот регион.
  Read more...

 2. Српската асоцијација на менаџери и додели на ‘‘I&F McCann Grupa‘‘ признание за најдобар регионален проект

  20.12.2013. | Tags: mccann, мекен, признание
  Српската асоцијација на менаџери и додели на ‘‘I&F McCann Grupa‘‘ признание за најдобар регионален проект

  Во катероријата Најдобар регионален проект, третата награда ја доби ‘‘I&F McCann Grupa‘‘ за постигнатиот успех во регионално работење и застапеност на осум пазари во Југоисточна Европа.
  Read more...