MK ENG
 1. Меккен Скопје добитник на наградата Златен Семплер

  29.11.2013. | Tags:
  Меккен Скопје добитник на наградата Златен Семплер

  Меккен Скопје е добитник на наградата Златен Семплер на 15-тиот Семпл фестивал на медиумски трендови кој се одржа во Порторож, Словенија. Нашиот проект ‘‘Бекутан Радосница‘‘ е одбран од страна на интернационалното жири за победник во категоријата најдобра кампања за социјални медиуми. Златниот Семплер е прва награда за кампања за социјални медиуми во Македонија.
  Read more...

 2. McCANN Skopje за Cevahir Holding

  11.11.2013. | Tags: cevahir,
  McCANN Skopje за Cevahir Holding

  Под мотото Life Unlimited, беше лансирана кампањата за Cevahir Sky City, резиденцијален комплекс и трговски центар во Скопје,Македонија.
  Read more...