MK ENG
 1. МЕККЕН МРЕЖАТА НАЈУСПЕШНА НА ГОЛДЕН ДРАМ ФЕСТИВАЛОТ

  14.10.2013. | Tags:
  МЕККЕН МРЕЖАТА НАЈУСПЕШНА НА ГОЛДЕН ДРАМ ФЕСТИВАЛОТ

  На фестивалот Голден Драм во Порторож, агенциската мрежа во централна и источна Европа Меккен, во која спаѓа и Меккен Скопје, е прогласена за најуспешен комуникациски систем во овој дел на Европа, освојувајќи две Гранд При, пет златни и 11 сребрени награди. Меккен Група (McCann Grupa) допринесе во освојувањето на ова значајно признание.
  Read more...

 2. Агенциите McCANN со најмногу кампањи на Balcannes

  01.10.2013. | Tags:
  Агенциите McCANN со најмногу кампањи на Balcannes

  На овогодинешната ревија на најдобри рекламни кампањи од нашиот регион “BalCannes” во Ровињ, агенциите кои работат во рамките на McCann Grupa, имаа најголем број одбрани кампањи во најдобрите 25 - дури 4.
  Read more...