MK ENG

Отворена позиција за графички дизајнер

 

Отворена позиција за графички дизајнер. Аплицирајте со испраќање CV и Портфолио на e-mail адреса: hr@ifmccann.com

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.