MK ENG

БАРАМЕ 2D аниматор

Од кандидатите очекуваме:

 

Квалификации/способности:

-Одлично познавање на Adobe After Effects;

- Познавање на Ilustrator и Photoshop;

- Најмалку две години работно искуство на исто или слично работно место

 

Одговорности:

Изработка на 2D Анимации со претходно изработен дизајн, Адаптација на TV реклами за различни пазари, анимација на графики и анимација на лого-а, “packshots”.

2D tracking на елементи, етикети и ретуширање со нови.

Подготвеност за тимска и самостојна работа

Комуникација и координација со другите тимови во агенцијата

Нудиме можност за развој на вашите вештини, работа за светски познати брендови и компании, како и можност за постојано напредување и усовршување.

Ако сте заинтересирани за оваа позиција и ги задоволувате критериумите, ве молиме испратете CV и Demo Reеl најдоцна до 27.12.2017 година на e-mail адреса: hr@ifmccann.com.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.