MK ENG

Бараме копирајтер

Од кандидатот очекуваме:

 

·         Работно искуство како копирајтер

·         Одлично познавање на англиски јазик

·         Комуникациски вештини

 

Одговорности:

 

  • Развивање креативни идеи и концепти заедно со креативни тимови, вклучувајќи и други копирајтери, дизајнери и арт директори
  • Креирање пораки, слогани, концепти и пишување текстови за секаков вид на промотивни материјали
  • Пишување текстови за веб и социјални медиуми
  • Креирање сценарија за телевизиски и радио реклами

 

Нудиме можност за развој на вашите вештини како и можност за постојано напредување и усовршување.

Ако сте заинтересирани за оваа позиција и ги задоволувате критериумите, ве молиме испратете CV најдоцна до 15.12.2017 година на e-mail адреса: hr@ifmccann.com.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.