MK ENG

Coca-Cola ја започна празничната магија

И сега се подобро е, волшебно е, заедно сме... дај нека трае, тоа е тоа чувство... ништо на светот не нè запира нас...

 

Вака годинава Coca-Cola ја започнува новогодишната магија и ја пренесува својата универзална порака за љубов и споделување и на македонски јазик.

Песната од новогодишната реклама на Coca-Cola која се емитува во Македонија ја пее популарниот пејач Влатко Лозаноски кој успеа да ја долови празничната атмосфера преку текстот кој ги опева вредностите на најомилениот пијалак на светот: семејството, радоста, оптимизмот и неповторливата магија на заедничките мигови.

Извршен продуцент на песната е Меккен Скопје, а како таа звучи можете да погледнете тука: