MK ENG

СКОПСКО со реклама по повод 90 години

СКОПСКО е најстариот пивски бренд во Македонија кој годинава слави 90 години од правењето на првото СКОПСКО!

Во име на 90-те години СКОПСКО, на пазарот се појави ограничена серија на лименки СКОПСКО преслечени во ретро руво.

Меккен Скопје ја имаше честа да сними ТВ спот за оваа ретро колекција кој можете да го погледнете тука: