MK ENG

Вински Бон Тон помеѓу најдобрите кампањи во регионот

Кампањата Вински Бон-Тон изработена за клиентот Винарија Тиквеш беше одбрана за една од најдобрите кампањи во регионот.

Во рамките на Weekend Media Festival се одржа ревијалниот дел Balcannes во кој од сите пријавени кампањи во регионот беа одбрани 25 најдобри кои беа претставени на самиот фестивал. 

Кампањата Вински Бон-Тон беше избрана од страна на стручното жири и претставена на фестивалот.