MK ENG

McCANN Skopje на нова адреса

Нашиот нов центар на креативноста се наоѓа на ул.Пиринска бр.23 во центарот на Скопје.

Имајќи во предвид дека единствената константа е промената, ние постојано се менуваме. Овој пат го смениме нашето опкружување, нашите канцеларии и адресата. Повторно сме во центарот на градот, чувствувајќи го неговиот ритам.

Нашиот нов центар на креативноста се наоѓа на ул.Пиринска бр.23.

Иако промената е константа, едно нешто што никогаш не го менуваме е нашата способност за огромна креативност и подготвеност да бидеме исклучителни во сè што правиме!