MK ENG

Партнери на „Браќа Манаки“
2020-09-19

Партнери на „Браќа Манаки“

Нашиот најголем филмски фестивал International Cinematographers' Film Festival MANAKI BROTHERS оваа необична 2020-та беше одбележан со само неколку симболични настани и активности. Како и минатата, така и оваа година го креиравме визуелниот идентитет, но овој пат инспирирани од новото време во кое живееме.