MK ENG

Што ќе остане исто, a што ќе се промени во адвертајзингот по (и за време) на коронатa?
2020-04-28

Што ќе остане исто, a што ќе се промени во адвертајзингот по (и за време) на коронатa?

Заедно со AmCham Macedonia организиравме панел дискусијата на тема која не ги остава мирно да спијат сите маркетери во светот. Учесниците имаа можност да слушнат што имаат да кажат Ирина Маја, Директор за раст и развој во Меккен СКопје, Richard Bonner-Davies, I&F Grupa President International Business, Services and New Market Development и Маја Наумовска Савеска, директор за корпоративни и маркетинг комуникации во Halkbank AD Skopje.