MK ENG

Отворена позиција за акаунт менаџер

Потребни квалификации:

  • Универзитетска диплома 
  • Најмалку три години работно искуство во агенција или компанија (искуство во агенција е предност)
  • Искуство во водење проекти
  • Менаџирање со време, менаџирање со ресурси
  • Раководење со тимови, брифирање, јасно поставување и следење рокови
  • Одлични презентациски и комуникациски вештини
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Способност за аналитичко размислување,изведување заклучоци, следење трендови
  • Способност за вршење на повеќе задачи истовремено
  • Подготвеност за тимска работа


Нудиме можност за професионален и личен развој, работа во динамична и инспиративна средина и можност за постојано напредување.

Ако ги имате потребните квалификации и сте подготвени за нови предизвици испратете Ваше CV најдоцна до 26.02.2019 година на e-mail адреса: hr@ifmccann.com.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.