MK ENG

СКОПСКО ЗВУЧИ СУПЕР

Со намера уште еднаш да покажеме дека СКОПСКО умее да оствари, одржи и ја освежи врската со своите фанови без разлика на нивните години, создадовме музичка платформа која обединува добро пиво, добра музика и добра дружба. Го создадовме новиот звук на СКОПСКО кој ЗВУЧИ СУПЕР.

Од добрата идеа до добрата реализација не водеше желбата да направиме нешто интересно кое ќе остане запаметено. Гоце Саф, Суперхикс, Фолтин и Мугер Фугер поттикнати од нашиот ентузијазам и инспирирани од СКОПСКО создадоа уникатни СКОПСКО шишиња кои ќе останат запаметени уште долго. Нивната и нашата инспирација беа различни, но нас сите не обединува СКОПСКО и неговиот нов и неповторлив вкус, изглед а сега и звук.

СКОПСКО звучи СУПЕР со Гоце Саф, Мугер Фугер, Фолтин и Суперхикс.