MK ENG

Flaming Rose

Клиент:

Golden Drum Festival

 

Предизвик:

Натпревар за графички дизајн кој го покажува спојот на градовите Порторож и Пиран, креативно изразени преку постер.

 

Решение:

Постер инспириран од значењето на имињата на градовите. Порторож значи пристаниште на ружите, додека Пиран значи оган. Ова резултираше со "Flaming Rose".

Резултат:

Победник на Golden Drum Festival