MK ENG

Затворање на AgBiz програма

Предизвик:

Церемонијалното затворање на успешната имплементација на AgBiz програмата е настан каде се обележува затворање на исклучително успешниот 6-годишен УСАИД проект.

McCann Skopje беше одговорен за организацијата и логистичката поддршка за настанот.

 

Резултати: 

 

Коктел прием во опуштена атмосфера со видлив и соодветен брендинг, дополнет со добра храна и вино.