MK ENG
 • Нова дигитална платформа - Полна Чаша

  Клиент : Пивара Скопје   Предизвик : Веќе...

 • Coca-Cola ТВ реклама 2016

  Предизвик: Како да ја вистински да ја доближиме...

 • Твојот начин да бидеш фит

  Клиент : БиМилк   Предизвик : Fit беше првиот...

 • Coca-Cola фудбалска еуфорија

  Повеќе од 1.500 момчиња и девојчиња од цела...

 • СКОПСКО ЗВУЧИ СУПЕР

  Со намера уште еднаш да покажеме дека СКОПСКО умее...

 • СКОПСКО ЗА НАС!

  Најновата приказна што ја создадовме за СКОПСКО...

 • Grassroots проект 2013

  Предизвик: Втора година по ред, Grassroots...

 • Провери Ги

  Клиент: НВО Веритас Спирити Предизвик:...

 • Едно е СКОПСКО

  Предизвик: Предизвикот за McCann Skopje беше да ја...

 • Becutan - Не прекинувај со игра

  Клиент: Алкалоид – Becutan Регионалнел клиент...

 • Вински Бон Тон

  Клиент: Винарија Тиквеш   Предизвик:...

 • Затворање на AgBiz програма

  Предизвик: Церемонијалното затворање на...

 • Coca-Cola Soundwave Festival

  Клиент: The Coca-Cola Company   Предизвик:...

 • ВИП спонзорство

  лиент: Вип Оператор   Предизвик:...

 • Coca-Cola Ultra Launch

  Клиент: The Coca-Cola Company   Предизвик:...

 • За Наше Добро

    Клиент:  Влада на РМ, Министерство за...

 • Flaming Rose

  Клиент: Golden Drum Festival   Предизвик:...

 • Casa Sutra

  Клиент: Casa Italia, Скопје Предизвик: Да се...

 • NESCAFÉ - Украина

  Клиент:  NESCAFÉ - Украина   Предизвик:...

 • Фондација Анита Фетиќ

  Клиент: Фондација Анита Фетиќ  ...

 • Coca-Cola Euro 2007

  Клиент: The Coca-Cola Company   Предизвик: Да се...